Update

Nieuwe versie voor Windows (LBS)

Installatie

MacOS:
Het boekhoudpakket is ook beschikbaar voor Mac. Wegens de nieuwe ontwikkelingen in MacOS hebben wij ons programma aangepast. De installatiedocumentatie is echter nog niet gemaakt. voor installatie stuurt u dan een bericht naar info@ohmega.nl. Dan helpen wij u vlug verder.

Windows:
Download hier het zipbestand met alle benodigde bestanden en pak deze uit.
Installeer allereerst het Omnis Studio raamwerk(Omnis.exe). Tijdens de installatie moet de vraag “Current User of All users” beantwoord worden met “All users”.
Installeer voor Windows ook even de fonts.(Fonts.exe)
Plaats het boekhoudpakket(Ohmega.lbs) op een plek naar keuze.
Heeft u nog geen database met een boekhouding gebruik dan eventueel de bijgeleverde lege boekhouding.(Leeg.df1) U kunt deze database eventueel hernoemen naar een naam die overeenkomt met de bedrijfsnaam voor welke boekhouding deze database is.
Open nu door te dubbelklikken op Ohmega.lbs. De eerste keer kan het zijn dat de computer niet doorheeft dat dit programma in Omnis studio opgestart dient te worden. Kies in dat geval in de lijst van programma’s voor Omnis.
Vul de eerste keer een serienummer in: ENR N51 DN 310255 14118. De naam is vrij in te vullen.
Nu zou na de start ook weer eenmalig om de database gevraagd worden. Kies de door u gedownloade database. (eventueel met aangepaste naam)
U installatie is voltooit. Stelt u aub u vragen op info@elemart.nl. Wij helpen u graag. Succes

Documentatie

Handboek